Kebab House Sarpsborg i Sarpsborg - RestaurangMenyn

Pellygate 78, Sarpsborg


Åpningstider idag: 13:00 - 22:00

RecensionerInger
05/11/2022
Sjoføren hadde kjørt mye feil, pizza var kald men god👏
Patrick
16/10/2022
Dessverre var maten helt kald og manglet kjøtt i siste halvdel…
Emil
14/10/2022
Fikk ikke med brusen jeg bestilte.. kjedelig å betale for noe man ikke får..

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Kebab House Sarpsborg i Sarpsborg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Kebab House Sarpsborgs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Kebab House Sarpsborgs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Kebab House Sarpsborg i Sarpsborg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Kebab House Sarpsborgs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Kebab House Sarpsborgs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Alla förtjänar en matpaus.

På den här webbsidan hittar du information om Kebab House Sarpsborg i Sarpsborg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Kebab House Sarpsborgs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Kebab House Sarpsborgs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.