Prima Plora Gyros Sarpsborg i Sarpsborg - RestaurangMenyn

Klokkergårdveien 32, Sarpsborg


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerMathilde
03/08/2022
Liten gyros i forhold til hva man har fått før. Hvitløksbrød var åpenbart lagd klart lenge før og smakte deretter
Ida-Marie
30/07/2022
Maten smakte helt ok, men smakte overhodet ikke som gyros. Det er vanlig kebabkjøtt, men med feta og tzatsiki på. Kommer nok ikke til å bestille dette igjen om jeg har lyst på gresk mat.
Vibecke
27/07/2022
Tzasikien hadde dill som krydder. Ikke godt. Og det var ikke en gresk salat.. det var kuttet salat, lite tomater og agurk og løk. Ingen oliven. Gyros grei.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Prima Plora Gyros Sarpsborg i Sarpsborg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Prima Plora Gyros Sarpsborgs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Prima Plora Gyros Sarpsborgs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Prima Plora Gyros Sarpsborg i Sarpsborg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Prima Plora Gyros Sarpsborgs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Prima Plora Gyros Sarpsborgs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Prima Plora Gyros Sarpsborg i Sarpsborg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Prima Plora Gyros Sarpsborgs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Prima Plora Gyros Sarpsborgs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.