La Bella Pizza & Grill i Sarpsborg - RestaurangMenyn

St.Marie gate 77, Sarpsborg


Åpningstider idag: 11:00 - 23:00

RecensionerEileen
04/11/2022
kjempestor og god pizza ,litt tynn bunn ellers topp !!
Sipan
20/07/2022
Fikk hår på pizzaen og det sendte jeg dere en mail om. Var veldig skuffende desverre.
Marthe
14/05/2022
Veldig trist, loffen pommes frites og dessverre ikke noe godt. Pizzaen var heller ikke noe serlig

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om La Bella Pizza & Grill i Sarpsborg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på La Bella Pizza & Grills meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også La Bella Pizza & Grills åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om La Bella Pizza & Grill i Sarpsborg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på La Bella Pizza & Grills meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også La Bella Pizza & Grills åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Alla förtjänar en matpaus.

På den här webbsidan hittar du information om La Bella Pizza & Grill i Sarpsborg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på La Bella Pizza & Grills meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även La Bella Pizza & Grills öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.