Grålum Grill i Sarpsborg - RestaurangMenyn

Vesterheimveien 2, Sarpsborg


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

Recensioner



Jasin
13/07/2022
fantastisk
Daniel
21/02/2022
maten var kjempe god, men manglet en brus og fikk Pepsi Max i stedet for Pepsi...

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Grålum Grill i Sarpsborg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Grålum Grills meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Grålum Grills åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Grålum Grill i Sarpsborg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Grålum Grills meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Grålum Grills åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Grålum Grill i Sarpsborg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Grålum Grills meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Grålum Grills öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.