Timmy Donut AS i Sarpsborg - RestaurangMenyn

Kirkegata 39, Sarpsborg


Åpningstider idag: 11:00 - 18:00

RecensionerSindre
05/07/2022
Helt ok smak på donuts. De er små
Elins
06/06/2022
Perfekt!
Ida
18/05/2022
Jeg er erlergisk mot pianøtter så det var dårlig sørvis :(

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Timmy Donut AS i Sarpsborg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Timmy Donut AS meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Timmy Donut AS åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Timmy Donut AS i Sarpsborg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Timmy Donut AS meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Timmy Donut AS åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Äta ute idag?

På den här webbsidan hittar du information om Timmy Donut AS i Sarpsborg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Timmy Donut AS meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Timmy Donut AS öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.