Jordbærpikene Borg i Sarpsborg - RestaurangMenyn

Klokkegårdveien 31, Sarpsborg


Åpningstider idag: 11:00 - 19:00

RecensionerSreelakshmi
28/10/2022
Expected a whole cakes and got pieces instead
Kristine
08/10/2022
Helt elendig mat. Bestilte kremet Pasta med kylling. Manglet erter blant annet og flere ting. Kyllingen var helt tørr. Fikk igjen pengene, men kommer aldri til å handle igjen her.
Merete
04/08/2022
Jeg bestilte glutenfri, fikk vanlig

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Jordbærpikene Borg i Sarpsborg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Jordbærpikene Borgs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Jordbærpikene Borgs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Jordbærpikene Borg i Sarpsborg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Jordbærpikene Borgs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Jordbærpikene Borgs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Alla förtjänar en matpaus.

På den här webbsidan hittar du information om Jordbærpikene Borg i Sarpsborg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Jordbærpikene Borgs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Jordbærpikene Borgs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.