Masala Indian Cousine i Sarpsborg - RestaurangMenyn

St Marie gate 95, Sarpsborg


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerOddbjørn
22/10/2022
Fantastisk bra!!
Cathrine
16/10/2022
Manglet ris til ene retten.
Elise
05/10/2022
Sterk når du bestiller mild, dette er andre gangen det skjer, panoramautsikt var pakket i varm plastboks så var seig

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Masala Indian Cousine i Sarpsborg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Masala Indian Cousines meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Masala Indian Cousines åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Masala Indian Cousine i Sarpsborg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Masala Indian Cousines meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Masala Indian Cousines åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Masala Indian Cousine i Sarpsborg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Masala Indian Cousines meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Masala Indian Cousines öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.