Balkania i Sarpsborg - RestaurangMenyn

St. Marie gate 59, Sarpsborg


Åpningstider idag: Stengt

RecensionerMarius
29/09/2022
Det var en veldig liten porsjon og det fulgte ikke med pitabrød. Andre steder fylles tallerkenen helt opp. Manglet pitabrød. Dyrt. Hadde gitt en 2'er men kjøttet trekker opp. Men bestiller ikke igjen.
Tsvetana
14/09/2022
Den mangler en kebab

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Balkania i Sarpsborg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Balkanias meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Balkanias åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Balkania i Sarpsborg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Balkanias meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Balkanias åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Balkania i Sarpsborg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Balkanias meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Balkanias öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.