Hongrui Restaurant i Sandefjord - RestaurangMenyn

Kongens gate 1A, Sandefjord


Åpningstider idag: 12:00 - 21:00

RecensionerKjetil
13/11/2022
Meget god mat som alltid, og store posjoner👍😊
Tom
09/11/2022
Beste chop suey i sandefjord, mye mat
Mika
05/11/2022
Varm, crispy og helt nydelig

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Hongrui Restaurant i Sandefjord. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Hongrui Restaurants meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Hongrui Restaurants åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Hongrui Restaurant i Sandefjord. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Hongrui Restaurants meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Hongrui Restaurants åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Låta någon annan laga maten idag?

På den här webbsidan hittar du information om Hongrui Restaurant i Sandefjord. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Hongrui Restaurants meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Hongrui Restaurants öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.