Jafs Stokke i Sandefjord - RestaurangMenyn

Fredrik stangs gate 4, Sandefjord


Åpningstider idag: 12:00 - 22:00

RecensionerStine
04/09/2022
Fikk ikke med drikke nå heller på hamburger talerknene enda det står ink i menyen. Skjedd flere ganger👎🏻
Rojus
23/08/2022
Helt grei
Adrian
16/07/2022
HELT NYDELIG PIZZA! STOKKES BESTE PIZZA!!!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Jafs Stokke i Sandefjord. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Jafs Stokkes meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Jafs Stokkes åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Jafs Stokke i Sandefjord. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Jafs Stokkes meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Jafs Stokkes åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om Jafs Stokke i Sandefjord. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Jafs Stokkes meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Jafs Stokkes öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.