Kilen Bensin Burger Stasjon i Sandefjord - RestaurangMenyn

Kilgata 20, Sandefjord


Åpningstider idag: 11:00 - 21:00

RecensionerJeanine
26/09/2022
nydelig
Thomas
07/08/2022
Great food
Gisle
06/03/2022
Ikke spesielt god og mottok bare halve bestillingen. Siste burger ble levert en time senere.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Kilen Bensin Burger Stasjon i Sandefjord. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Kilen Bensin Burger Stasjons meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Kilen Bensin Burger Stasjons åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Kilen Bensin Burger Stasjon i Sandefjord. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Kilen Bensin Burger Stasjons meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Kilen Bensin Burger Stasjons åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Låta någon annan laga maten idag?

På den här webbsidan hittar du information om Kilen Bensin Burger Stasjon i Sandefjord. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Kilen Bensin Burger Stasjons meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Kilen Bensin Burger Stasjons öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.