Komplett Pizza i Sandefjord - RestaurangMenyn

Nedre Gokstadvei 3, Sandefjord


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerØyvind
21/11/2022
Perfekt, men begge ganger har maten vært lunket. Kanskje de ikke har isolasjons-bagger?
Dai
11/11/2022
shawarmarull manglet salsa og tomat
Ole-Fredrik
29/10/2022
Fikk feil pizza og bestillingen kom en time senere enn estimert tid.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Komplett Pizza i Sandefjord. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Komplett Pizzas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Komplett Pizzas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Komplett Pizza i Sandefjord. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Komplett Pizzas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Komplett Pizzas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om Komplett Pizza i Sandefjord. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Komplett Pizzas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Komplett Pizzas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.