SOT Down Town i Porsgrunn - RestaurangMenyn

Kulltangvegen 70, 3921 Porsgrunn, Porsgrunn


Åpningstider idag: 13:00 - 21:00

RecensionerSelma
22.11.2022
Rødbete-burgeren var brent og maten var kald.
Caroline
20.11.2022
Står ikke hvor mange gram burgeren er, maten var iskald grunnet dårlig innpakking. Blåmugg ostdressingen var ikke pakket inn riktig som gjorde at det ble sølt over et helt nytt teppe
Eirik
20.11.2022
Bestilt cola ble ikke levert eller refundert, bestillingen ble utsatt 3 ganger, maten var kald

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om SOT Down Town i Porsgrunn. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på SOT Down Towns meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også SOT Down Towns åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om SOT Down Town i Porsgrunn. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på SOT Down Towns meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også SOT Down Towns åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vem bjuder?

På den här webbsidan hittar du information om SOT Down Town i Porsgrunn. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på SOT Down Towns meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även SOT Down Towns öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.