Smak & Sans Sushi i Porsgrunn - RestaurangMenyn

Storgata 146 , 3919 Porsgrunn, Porsgrunn


Åpningstider idag: 13:00 - 21:00

RecensionerMaia-Elin
20.11.2022
Nydelig!😋😍
Robin
13.11.2022
Fikk feil sushi. Bestilte med mango og fikk avokado feks. Tørt og dårlig.
Siv
8.11.2022
maten var god, menn det manglet noe,

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Smak & Sans Sushi i Porsgrunn. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Smak & Sans Sushis meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Smak & Sans Sushis åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Smak & Sans Sushi i Porsgrunn. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Smak & Sans Sushis meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Smak & Sans Sushis åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Smak & Sans Sushi i Porsgrunn. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Smak & Sans Sushis meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Smak & Sans Sushis öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.