Lucky Sushi i Porsgrunn - RestaurangMenyn

Drangedalsvegen 2, Porsgrunn


Åpningstider idag: 15:00 - 21:00

RecensionerElla
09/11/2022
Veldig små biter, trodde ikke at de skulle være så små. Veldig skuffet siden er like dyrt som andre steder men får mye større biter. Ikke verdt pengene
Linn
29/10/2022
Wasabien var litt flytende. Hadde rent utover og festet seg til maki rullene og sashimien jeg bestilte. Maten mistet litt smak fordi det var wasabi på mye av dette.
justas
15/10/2022
Smaken var bra, MEN størrelse..,, den minste sushi jeg har sett. Så hvis du vil bestille, må tenke om det og bestill tre ganger mer enn på andreplass.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Lucky Sushi i Porsgrunn. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Lucky Sushis meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Lucky Sushis åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Lucky Sushi i Porsgrunn. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Lucky Sushis meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Lucky Sushis åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Alla förtjänar en matpaus.

På den här webbsidan hittar du information om Lucky Sushi i Porsgrunn. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Lucky Sushis meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Lucky Sushis öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.