Stridsklev Spiseri i Porsgrunn - RestaurangMenyn

Hestehoven 1, Porsgrunn


Åpningstider idag: 11:00 - 21:00

RecensionerElin
16/11/2022
Maten var nesten kald ved ankomst :/
Maja
10/11/2022
Veldig lite mat i forhold til konkurrentene
Per
22/08/2022
Dårlig kebab, mye av kjøttet var på størrelse med en halv kjøttkake..

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Stridsklev Spiseri i Porsgrunn. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Stridsklev Spiseris meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Stridsklev Spiseris åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Stridsklev Spiseri i Porsgrunn. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Stridsklev Spiseris meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Stridsklev Spiseris åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Stridsklev Spiseri i Porsgrunn. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Stridsklev Spiseris meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Stridsklev Spiseris öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.