Jonas B. Gundersen i Porsgrunn - RestaurangMenyn

Friisebrygga 2, Porsgrunn


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerJohannes
09/11/2022
Dere leverer en standard som er fremmed for meg i Norge. Jeg ble veldig overrasket over kvaliteten av maten som ble levert. Takk for opplevelsen. Det var en fantastisn pizza.
Sandra
23/10/2022
Lang leveringstid, lite mat for stive proser
Aleksander
23/10/2022
Jeg sa jeg ikke skulle ha 2 toppinger som da jeg fikk på maten min, etter å ha ventet 40 minutter på en bestilling det stod skulle være her om 20 minutter.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Jonas B. Gundersen i Porsgrunn. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Jonas B. Gundersens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Jonas B. Gundersens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Jonas B. Gundersen i Porsgrunn. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Jonas B. Gundersens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Jonas B. Gundersens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Jonas B. Gundersen i Porsgrunn. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Jonas B. Gundersens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Jonas B. Gundersens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.