Balkan Porsgrunn i Porsgrunn - RestaurangMenyn

Storgata 101, Porsgrunn


Åpningstider idag: 13:00 - 22:00

RecensionerKim
22.11.2022
calzone nesten uten ost... måtte leite etter osten. mye kjøtt, men når det ikke er ost blir det skikkelig nedtur.
Lydia
20.11.2022
Kald og vassen
Hanne
18.11.2022
Nydelig

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Balkan Porsgrunn i Porsgrunn. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Balkan Porsgrunns meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Balkan Porsgrunns åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Balkan Porsgrunn i Porsgrunn. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Balkan Porsgrunns meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Balkan Porsgrunns åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Balkan Porsgrunn i Porsgrunn. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Balkan Porsgrunns meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Balkan Porsgrunns öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.