Oscar Brasserie i Porsgrunn - RestaurangMenyn

Storgata 136, Porsgrunn


Åpningstider idag: 13:00 - 22:00

RecensionerTorstein
20/11/2022
Maten var overstekt, helt på grensen til svidd. I tillegg har dere hatt ekstremt mye salt i maten, så den var direkte smakløs...
Børge
16/11/2022
God mat
Frederik
13/11/2022
stod ingenting om at det skulle være ketchup på burgeren.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Oscar Brasserie i Porsgrunn. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Oscar Brasseries meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Oscar Brasseries åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Oscar Brasserie i Porsgrunn. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Oscar Brasseries meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Oscar Brasseries åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Alla förtjänar en matpaus.

På den här webbsidan hittar du information om Oscar Brasserie i Porsgrunn. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Oscar Brasseries meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Oscar Brasseries öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.