Grenland Lett & Mett i Porsgrunn - RestaurangMenyn

Storgata 139 C, Porsgrunn


Åpningstider idag: 13:00 - 22:00

RecensionerMarkus
21.11.2022
Kald når jg fikk den, og 2 timer forsinket
Tal
13.11.2022
God mat men de glemte å ta med pommes frites fikk kun burger og drikken
Susanne
13.11.2022
Jeg er ikke fornøyd med denne bestillingen sist. Ekstra ost var det ikke og maten var brent

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Grenland Lett & Mett i Porsgrunn. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Grenland Lett & Metts meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Grenland Lett & Metts åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Grenland Lett & Mett i Porsgrunn. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Grenland Lett & Metts meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Grenland Lett & Metts åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Alla förtjänar en matpaus.

På den här webbsidan hittar du information om Grenland Lett & Mett i Porsgrunn. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Grenland Lett & Metts meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Grenland Lett & Metts öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.