New Agra Porsgrunn i Porsgrunn - RestaurangMenyn

Crøgerlia 32, Porsgrunn


Åpningstider idag: 14:30 - 22:00

RecensionerSilje
07/10/2022
Manglet raita og cola zero på bestillingen, som var betalt for
yennyfer
17/09/2022
godt, men litt kjøtt
Kjell
18/08/2022
maten var grei nok, men vi fikk ikke alt som var bestilt

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om New Agra Porsgrunn i Porsgrunn. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på New Agra Porsgrunns meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også New Agra Porsgrunns åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om New Agra Porsgrunn i Porsgrunn. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på New Agra Porsgrunns meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også New Agra Porsgrunns åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om New Agra Porsgrunn i Porsgrunn. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på New Agra Porsgrunns meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även New Agra Porsgrunns öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.