Marmaris Pizza & Grill - Porsgrunn Sentrum i Porsgrunn - RestaurangMenyn

Stangsgate 7, Porsgrunn


Åpningstider idag: 11:00 - 23:00

RecensionerLouise
21.11.2022
Veldig godt❤️❤️ fikk en ekstra rømmedressing
Ole
21.11.2022
Helt ok, fjernet ikke tilbehør som beskrevet i bestillingen. Fulgte ikke med bestikk.
Nina
15.11.2022
Maten var bra, men fikk ikke kylling i pita som vi bestilte. På biffsnadderen skulle det ikke være løk, men det var det dessverre.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Marmaris Pizza & Grill - Porsgrunn Sentrum i Porsgrunn. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Marmaris Pizza & Grill - Porsgrunn Sentrums meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Marmaris Pizza & Grill - Porsgrunn Sentrums åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Marmaris Pizza & Grill - Porsgrunn Sentrum i Porsgrunn. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Marmaris Pizza & Grill - Porsgrunn Sentrums meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Marmaris Pizza & Grill - Porsgrunn Sentrums åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Alla förtjänar en matpaus.

På den här webbsidan hittar du information om Marmaris Pizza & Grill - Porsgrunn Sentrum i Porsgrunn. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Marmaris Pizza & Grill - Porsgrunn Sentrums meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Marmaris Pizza & Grill - Porsgrunn Sentrums öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.