Balkan Pizza & Kebab House Bøleråsen i Oppegård - RestaurangMenyn

Bregnefaret 1 A, Oppegård


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerSander
14.11.2022
Glemte kebabdressing. Det går ikke….
Marianne
11.11.2022
god med fikk ikke det jeg bestilte!
May-Linn
10.11.2022
Bare salat og kjøtt, selvom jeg betalte for agurk. Kunne vært løk i også.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Balkan Pizza & Kebab House Bøleråsen i Oppegård. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Balkan Pizza & Kebab House Bøleråsens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Balkan Pizza & Kebab House Bøleråsens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Balkan Pizza & Kebab House Bøleråsen i Oppegård. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Balkan Pizza & Kebab House Bøleråsens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Balkan Pizza & Kebab House Bøleråsens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Balkan Pizza & Kebab House Bøleråsen i Oppegård. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Balkan Pizza & Kebab House Bøleråsens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Balkan Pizza & Kebab House Bøleråsens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.