Thaikjøkken Moss i Moss - RestaurangMenyn

Storgata 14,, Moss


Åpningstider idag: 11:00 - 19:00

RecensionerChristian
19.11.2022
Utrolig lang ventetid og kald mat, sterkt missfornøgd…
Terje
24.10.2022
Tørt og "smakløst". Alt smakte som litt for gammel frukt og salat. Ikke en gang løken smakte løk... Maten kom i noe som virket som en brukt og muggen plastpakning. Maten var ødelagt!
Carl-Magnus
15.10.2022
Lite mat men god mat

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Thaikjøkken Moss i Moss. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Thaikjøkken Moss meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Thaikjøkken Moss åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Thaikjøkken Moss i Moss. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Thaikjøkken Moss meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Thaikjøkken Moss åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vad blir det för mat idag?

På den här webbsidan hittar du information om Thaikjøkken Moss i Moss. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Thaikjøkken Moss meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Thaikjøkken Moss öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.