Varnaveien Sushi To Go i Moss - RestaurangMenyn

Carlbergveien 6, Moss


Åpningstider idag: Stengt

RecensionerMarthine
18.11.2022
Ok men maten var kald. Også datt noen av sushi rullene sammen når jeg prøvde å løfte dem som var litt irriterende
Joakim
21.10.2022
Manglet spisepinner og sen levering
Tone
17.10.2022
Nei, bare nei!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Varnaveien Sushi To Go i Moss. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Varnaveien Sushi To Gos meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Varnaveien Sushi To Gos åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Varnaveien Sushi To Go i Moss. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Varnaveien Sushi To Gos meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Varnaveien Sushi To Gos åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Varnaveien Sushi To Go i Moss. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Varnaveien Sushi To Gos meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Varnaveien Sushi To Gos öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.