Halmstad Wok & Bubble Tea i Moss - RestaurangMenyn

Ryggeraet 49, Moss


Åpningstider idag: Stengt

RecensionerHilde
25.10.2022
Grønnsakene var perfekt wooket. Kjøttet mørt og fint. God smak.
Andreas
22.10.2022
De stekte nudlene var veldig kjedelige, da retten besto nesten bare av nudler, litt grønnsaker/kjøtt. Kyllingen smakte som gammelt svin, rar smak. Retten ble ikke spist. Leveringen tok 2 timer!!!
Silje
21.10.2022
Lite smak, kjøttet smakte rart.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Halmstad Wok & Bubble Tea i Moss. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Halmstad Wok & Bubble Teas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Halmstad Wok & Bubble Teas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Halmstad Wok & Bubble Tea i Moss. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Halmstad Wok & Bubble Teas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Halmstad Wok & Bubble Teas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Halmstad Wok & Bubble Tea i Moss. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Halmstad Wok & Bubble Teas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Halmstad Wok & Bubble Teas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.