Wok&Go Moss i Moss - RestaurangMenyn

Varnaveien 35, Moss


Åpningstider idag: 11:15 - 20:00

Recensioner



Camilla
22.11.2022
Maten er bra. Prøvde forandre leveringstid og måtte kontakte dere etter mye styr. Bruker ikke dere igjen hvis det skal være så vanskelig å nå dere. Burger King ba oss ringe dere ang levering.
Franchesca
6.11.2022
alt for salt. tragisk å måtte betale extra for protein.
Sang
25.10.2022
har prøvd mange pad thai andre steder i norge, men den i moss er den beste 👍

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Wok&Go Moss i Moss. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Wok&Go Moss meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Wok&Go Moss åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Wok&Go Moss i Moss. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Wok&Go Moss meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Wok&Go Moss åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Är det matdags?

På den här webbsidan hittar du information om Wok&Go Moss i Moss. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Wok&Go Moss meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Wok&Go Moss öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.