Tasty Grill Moss i Moss - RestaurangMenyn

Kongens gate 27c, Moss


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerAnett
6.11.2022
Kjempegodt
Sofie
7.10.2022
Maten jeg bestilte i dag var langt unna hvordan den pleier å smake. Det var helt spesielt smak.
Sofie
7.10.2022
Maten jeg bestilte i dag var langt unna hvordan den pleier å smake. Det var helt spesielt smak.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Tasty Grill Moss i Moss. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Tasty Grill Moss meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Tasty Grill Moss åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Tasty Grill Moss i Moss. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Tasty Grill Moss meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Tasty Grill Moss åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Tasty Grill Moss i Moss. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Tasty Grill Moss meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Tasty Grill Moss öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.