Thai'n Sushi House i Moss - RestaurangMenyn

Dronningens gate,, Moss


Åpningstider idag: Stengt

RecensionerJonathan
19.6.2022
Tørr kylling og varmet i mikro? Virket ikke fersk og nesten ingen grønnsaker, kun ris og noe kylling. Dyrt for bare ris.
Andreas
28.5.2022
tørtt
Britt
13.5.2022
søtt og rart

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Thai'n Sushi House i Moss. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Thai'n Sushi Houses meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Thai'n Sushi Houses åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Thai'n Sushi House i Moss. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Thai'n Sushi Houses meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Thai'n Sushi Houses åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Alla förtjänar en matpaus.

På den här webbsidan hittar du information om Thai'n Sushi House i Moss. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Thai'n Sushi Houses meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Thai'n Sushi Houses öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.