Thai Vi Sushi 3 i Moss - RestaurangMenyn

Kongens gate 27,, Moss


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerOda
18.11.2022
Bestiller herfra hele tiden. Maten er veldig god, du får mye mat og prisen er helt innafor. I tillegg kommer ofte maten tidligere enn estimert 👍
Daniel
9.11.2022
Perfekt
Daniel
24.9.2022
Goooood

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Thai Vi Sushi 3 i Moss. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Thai Vi Sushi 3s meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Thai Vi Sushi 3s åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Thai Vi Sushi 3 i Moss. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Thai Vi Sushi 3s meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Thai Vi Sushi 3s åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Är det matdags?

På den här webbsidan hittar du information om Thai Vi Sushi 3 i Moss. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Thai Vi Sushi 3s meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Thai Vi Sushi 3s öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.