Jordbærpikene Mosseporten i Moss - RestaurangMenyn

Patterødveien 2, Moss


Åpningstider idag: 10:00 - 21:00

RecensionerJanne
19.10.2022
Veldig god mat. Kjapt levert!
Sjur
19.10.2022
God, men levering er alltid langt forsinka
Marthine
17.8.2022
Fornøyd. God burger, chips og aioli saus. Ok pastarett Ok kakestykke Greie porsjoner. Litt dyrt Rask levering

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Jordbærpikene Mosseporten i Moss. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Jordbærpikene Mosseportens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Jordbærpikene Mosseportens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Jordbærpikene Mosseporten i Moss. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Jordbærpikene Mosseportens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Jordbærpikene Mosseportens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Jordbærpikene Mosseporten i Moss. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Jordbærpikene Mosseportens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Jordbærpikene Mosseportens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.