Burger Mansion - Moss i Moss - RestaurangMenyn

Kongens gate 28, Moss


Åpningstider idag: 11:00 - 21:00

RecensionerIngvild
20.11.2022
Burgerbrødet var helt vått. Lite smak.
Irene
18.11.2022
Var dessverre for kald til å vurdere kvaliteten
Renate
12.11.2022
Kylling og pommes veldig bra. Hsmburgeren veldig dårlig stekt. Var nesten kun rosa farse/rått kjøtt med stekeskorpe. Aldri fått dette før, men skal be om gjennomstekt ved neste bestilling.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Burger Mansion - Moss i Moss. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Burger Mansion - Moss meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Burger Mansion - Moss åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Burger Mansion - Moss i Moss. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Burger Mansion - Moss meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Burger Mansion - Moss åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Äta ute idag?

På den här webbsidan hittar du information om Burger Mansion - Moss i Moss. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Burger Mansion - Moss meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Burger Mansion - Moss öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.