Shazern Grill House Moss i Moss - RestaurangMenyn

Kongens gate 20,, Moss


Åpningstider idag: Stengt

RecensionerAnna
6.11.2022
Vi bestilte kebab tallarken uten saus, kom med saus. Kyllingsalat også kom med saus, selv om vi bestilte uten. Vi fikk ikke drikke.
Eskil
30.10.2022
bedre og større porsjon. Sloppy fries, hvorfor ta osten på grønnsakene?
Jonas
20.8.2022
Veldig god kebabtallerken.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Shazern Grill House Moss i Moss. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Shazern Grill House Moss meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Shazern Grill House Moss åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Shazern Grill House Moss i Moss. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Shazern Grill House Moss meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Shazern Grill House Moss åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vad blir det för mat idag?

På den här webbsidan hittar du information om Shazern Grill House Moss i Moss. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Shazern Grill House Moss meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Shazern Grill House Moss öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.