Allora Italiensk Pizzeria & Grill i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Garderbakken 6, Lillestrøm


Åpningstider idag: 12:00 - 22:00

RecensionerGeir
20/11/2022
Over gjennomsnittet vel tilberedt mat med gode ingredienser. Fortsett slik!
Geir
11/11/2022
Allora leverer mat tilberedt med kvalitet over gjennomsnittet. Håper det fortsetter.
Camilla
28/06/2022
Beste pizzaen jeg har smakt på lenge!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Allora Italiensk Pizzeria & Grill i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Allora Italiensk Pizzeria & Grills meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Allora Italiensk Pizzeria & Grills åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Allora Italiensk Pizzeria & Grill i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Allora Italiensk Pizzeria & Grills meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Allora Italiensk Pizzeria & Grills åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Kurrar det i kistan?

På den här webbsidan hittar du information om Allora Italiensk Pizzeria & Grill i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Allora Italiensk Pizzeria & Grills meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Allora Italiensk Pizzeria & Grills öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.