Kylling & Pizza Strømmen i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Strømsveien 100B, Lillestrøm


Åpningstider idag: 13:00 - 23:00

RecensionerKevin
19/11/2022
veldig dyrt, men verdt pengene - hot vingene smakte ikke godt og var ikke hotte i det hele tatt - alt annet var veldig godt!
Sigrid
18/11/2022
Maten var klad når den kom og jeg skulle få tilbake pengene, noe jeg ikke har fått. Hyggelig personal, men ønsker gjerne pengene mine tilbake!😊
Shamaila
17/11/2022
maten var ikke fersk. veldig gammel jeg er misfornøyd.... også leverings man sette pakke i heisen det var dømt..

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Kylling & Pizza Strømmen i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Kylling & Pizza Strømmens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Kylling & Pizza Strømmens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Kylling & Pizza Strømmen i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Kylling & Pizza Strømmens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Kylling & Pizza Strømmens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Skämma bort dig själv med ett restaurangbesök?

På den här webbsidan hittar du information om Kylling & Pizza Strømmen i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Kylling & Pizza Strømmens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Kylling & Pizza Strømmens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.