Grytelokket Skjetten i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Trondheimsveien 2, Lillestrøm


Åpningstider idag: 10:00 - 23:00

RecensionerKhuram
19/11/2022
For lite pommes frites for å være tallerken. Bestilte Urge uten sukker og fikk vanlig Urge
Ronny
19/11/2022
Maten var dynket i dressing og blandet sammen slik at alt var en slags igjenkjennelig masse. Guttongen ville ikke engang smake på maten bare ved synet av den. Jeg handler ALDRI mer fra det stedet.
Anila
06/11/2022
Fikk ikke maten vi bestilte. Ringte for å klage, de trodde ikke på oss.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Grytelokket Skjetten i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Grytelokket Skjettens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Grytelokket Skjettens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Grytelokket Skjetten i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Grytelokket Skjettens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Grytelokket Skjettens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Äta ute idag?

På den här webbsidan hittar du information om Grytelokket Skjetten i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Grytelokket Skjettens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Grytelokket Skjettens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.