Wok&Go Lillestrøm Sentrum i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Kjerulfs Gate 1, Lillestrøm


Åpningstider idag: 14:30 - 21:00

RecensionerAbtin
21/11/2022
Igjen glemte de lime, spisepinner og soya saus.. rart at man må påminne om at de må legge det med, også klarer dem å glemme det da og
Ane
19/11/2022
Veldig godt!
Romina
17/11/2022
Manglet kylling i den ene bestilingen

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Wok&Go Lillestrøm Sentrum i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Wok&Go Lillestrøm Sentrums meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Wok&Go Lillestrøm Sentrums åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Wok&Go Lillestrøm Sentrum i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Wok&Go Lillestrøm Sentrums meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Wok&Go Lillestrøm Sentrums åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Skämma bort dig själv med ett restaurangbesök?

På den här webbsidan hittar du information om Wok&Go Lillestrøm Sentrum i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Wok&Go Lillestrøm Sentrums meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Wok&Go Lillestrøm Sentrums öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.