Pizzeria Trattoria Roma i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Solheimveien 112, Lillestrøm


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerJoakim
22/09/2022
Close to a Classic bolognese (unlike most store-bought sauces in Norway). Minus for too little meat sauce. Bread is too sweet.
Stig
19/09/2022
Restauranten burde opplyst det er italienske posjons pizzaer som selges. Ellers så falt at i smak. Litt høy pris.
Julian
27/08/2022
A more than decent pizza that trumps the majority of available pizzas in the area.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Pizzeria Trattoria Roma i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Pizzeria Trattoria Romas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Pizzeria Trattoria Romas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Pizzeria Trattoria Roma i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Pizzeria Trattoria Romas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Pizzeria Trattoria Romas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Pizzeria Trattoria Roma i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Pizzeria Trattoria Romas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Pizzeria Trattoria Romas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.