Pappa Pizza Viken i Lillestrøm - RestaurangMenyn

øvre rælings veg 194, Lillestrøm


Åpningstider idag: 14:00 - 21:00

RecensionerKai
20/11/2022
Kommet fortere og levert varm mat.
Sanghei
27/02/2022
Sjåfør var sur og klage at han kan ikke lever hjemme hos meg. Det er dårlig kundeservice. Bare klage på tlf og når han lever maten til døra så var sur og greten. Sa ikke hei eller hadet

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Pappa Pizza Viken i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Pappa Pizza Vikens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Pappa Pizza Vikens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Pappa Pizza Viken i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Pappa Pizza Vikens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Pappa Pizza Vikens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Pappa Pizza Viken i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Pappa Pizza Vikens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Pappa Pizza Vikens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.