Lille Thai & Asian Cuisine i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Storgata 27, Lillestrøm


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerWilhelm
20/11/2022
Rar sur lukt på biff chop suien, men smaken var god😄 Pommes fritten var litt for myk, og kald. Alt annet var komplett og godt👍🏻
Sissel
09/11/2022
Utrolig dårlig. Saus og ris fløt om hverandre som en grøt. Tror han må sykle litt langsommere.
Per
01/11/2022
Super mat

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Lille Thai & Asian Cuisine i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Lille Thai & Asian Cuisines meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Lille Thai & Asian Cuisines åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Lille Thai & Asian Cuisine i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Lille Thai & Asian Cuisines meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Lille Thai & Asian Cuisines åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vem bjuder?

På den här webbsidan hittar du information om Lille Thai & Asian Cuisine i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Lille Thai & Asian Cuisines meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Lille Thai & Asian Cuisines öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.