Sørlikroa i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Gamleveien 149, Lillestrøm


Åpningstider idag: 15:00 - 22:00

RecensionerAmine
15/11/2022
Maten var veldig god. Men det tok en time og 50 minutter før maten ble levert.
Erlend
14/10/2022
Pizza var ok, men fikk ikke chipsen som jeg bestilte med
Kristian
26/08/2022
Den var begynt å bli kald.. Å igjen enda en gangc til, så har jeg fått ett feil produkt.. Så drit lei av at dem ikke kan klarer å gi/levere riktig varer/produkt jeg har bestilt

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Sørlikroa i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Sørlikroas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Sørlikroas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Sørlikroa i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Sørlikroas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Sørlikroas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Äta ute idag?

På den här webbsidan hittar du information om Sørlikroa i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Sørlikroas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Sørlikroas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.