Lørenskog Restaurant Sentrum i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Skårersletta 58, Lillestrøm


Åpningstider idag: 10:00 - 22:00

RecensionerArbe
20/11/2022
Litt liten
Tone
04/11/2022
ikke godt. Smakte restemat. Alt smakte likt.
Renate
30/10/2022
Kebab tallerken var bra, men super skuffa med Iskender kebab. Var uten pitabrød og yogurt, kun masse kjøtt med sterk saus og bulgur pluss salat ved siden av. Bestilt det der før, og aldri sett sånn ut

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Lørenskog Restaurant Sentrum i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Lørenskog Restaurant Sentrums meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Lørenskog Restaurant Sentrums åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Lørenskog Restaurant Sentrum i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Lørenskog Restaurant Sentrums meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Lørenskog Restaurant Sentrums åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Lørenskog Restaurant Sentrum i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Lørenskog Restaurant Sentrums meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Lørenskog Restaurant Sentrums öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.