Tempura Sushi Lillestrøm i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Tærudgata 2, Lillestrøm


Åpningstider idag: Stengt

RecensionerMaria
20/11/2022
Fikk ikke med spisepinner, ba om det spesifikt. Flytter og har ikke bestikk. Ble litt grisete måltid🙃
Anne-Kristine
16/11/2022
Manglet også spisepinner.
Marianne
11/11/2022
Litt dyrt, men supergodt ;)

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Tempura Sushi Lillestrøm i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Tempura Sushi Lillestrøms meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Tempura Sushi Lillestrøms åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Tempura Sushi Lillestrøm i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Tempura Sushi Lillestrøms meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Tempura Sushi Lillestrøms åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om Tempura Sushi Lillestrøm i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Tempura Sushi Lillestrøms meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Tempura Sushi Lillestrøms öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.