Charlies Kebab House i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Strømsveien 77, Lillestrøm


Åpningstider idag: 11:00 - 23:00

RecensionerHamid
19/11/2022
Skriv gjerne hvilken som er medium og hvilken som er sterk på boksen neste gang.
Christine
11/11/2022
Ok. Litt kald. Svak til å være medium
Tom
22/10/2022
Kjenpegod kebab !

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Charlies Kebab House i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Charlies Kebab Houses meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Charlies Kebab Houses åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Charlies Kebab House i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Charlies Kebab Houses meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Charlies Kebab Houses åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Kurrar det i kistan?

På den här webbsidan hittar du information om Charlies Kebab House i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Charlies Kebab Houses meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Charlies Kebab Houses öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.