Bambus Sushi Strømmen i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Støperiveien 5, Lillestrøm


Åpningstider idag: 11:00 - 19:00

RecensionerSophia
16/11/2022
Altfor lite mat i forhold til hva jeg fikk da jeg kjøpte fra restauranten. Sinnsykt god mat, men får kun to stjerner pga mengden.
Branni
06/10/2022
väldigt lite kött
Frida
25/07/2022
Ikke fersk sushi

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Bambus Sushi Strømmen i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Bambus Sushi Strømmens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Bambus Sushi Strømmens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Bambus Sushi Strømmen i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Bambus Sushi Strømmens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Bambus Sushi Strømmens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Är det matdags?

På den här webbsidan hittar du information om Bambus Sushi Strømmen i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Bambus Sushi Strømmens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Bambus Sushi Strømmens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.