Pizzeria Da Italia i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Strømsveien 62, Lillestrøm


Åpningstider idag: 13:00 - 22:00

RecensionerRonny
18/11/2022
pizzasausen var suppe, helt håpløs å ha på pizzan. Pizzan var dekket av fettklin.Fyllet tatt av hele tiden.
Anneli
12/11/2022
Det smakte ikke ille, men var for salt samtidig som bunnen virket å være ferdigbunn og ikke laget der. Jeg har alltid elsket pizzaen herifra, men fra et par mnd siden har det ikke smakt det samme.
Nicolay
06/11/2022
calzone var fin og stor men med veldig lite fyll når man tok luften ut av den var det neste som å spise deig uten noe innhold

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Pizzeria Da Italia i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Pizzeria Da Italias meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Pizzeria Da Italias åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Pizzeria Da Italia i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Pizzeria Da Italias meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Pizzeria Da Italias åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Pizzeria Da Italia i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Pizzeria Da Italias meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Pizzeria Da Italias öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.