Pronto Pizza Service Sentrum i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Prost stables vei 6, Lillestrøm


Åpningstider idag: 11:00 - 23:00

RecensionerMarkus
25/10/2022
Ikke bra. Smakte rart, uferdig.
Terje
13/10/2022
Virket som dette var den opprinnelige pizzaen jeg bestilte som var blitt varmet opp igjen. Måtte bestille 2 ganger nemlig for jeg fikk feil mat første gang.
Mari
20/09/2022
maten sto som levert, jeg har ikke fått mat, og jeg blir trukket 300 kr for mat jeg ikke har fått.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Pronto Pizza Service Sentrum i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Pronto Pizza Service Sentrums meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Pronto Pizza Service Sentrums åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Pronto Pizza Service Sentrum i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Pronto Pizza Service Sentrums meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Pronto Pizza Service Sentrums åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vem bjuder?

På den här webbsidan hittar du information om Pronto Pizza Service Sentrum i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Pronto Pizza Service Sentrums meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Pronto Pizza Service Sentrums öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.