Balkan Pizza & Kebabhouse Lillestrøm i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Kirkegata 6, Lillestrøm


Åpningstider idag: 11:00 - 23:00

RecensionerAlexander
18/11/2022
Helt forferderlig. Kjøtt og brød ga inntrykk sv å være gammelt
Monica
14/11/2022
Kald
Marte
10/11/2022
Den ene retten manglet 2 ingredienser, tomat og pitabrød.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Balkan Pizza & Kebabhouse Lillestrøm i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Balkan Pizza & Kebabhouse Lillestrøms meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Balkan Pizza & Kebabhouse Lillestrøms åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Balkan Pizza & Kebabhouse Lillestrøm i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Balkan Pizza & Kebabhouse Lillestrøms meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Balkan Pizza & Kebabhouse Lillestrøms åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Balkan Pizza & Kebabhouse Lillestrøm i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Balkan Pizza & Kebabhouse Lillestrøms meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Balkan Pizza & Kebabhouse Lillestrøms öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.