ANITAS CATERING & PIZZA i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Nedre Rælingsvei 261, Lillestrøm


Åpningstider idag: 10:00 - 20:00

RecensionerTed
16/11/2022
Alt for mye stekt dessverre.
Cecilie-Marlen
21/10/2022
Deigete
Christian
29/09/2022
En kjip versjon av en peppes… pizza laget på ferdig frossenbunn blir sjelden bra…

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om ANITAS CATERING & PIZZA i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på ANITAS CATERING & PIZZAs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også ANITAS CATERING & PIZZAs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om ANITAS CATERING & PIZZA i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på ANITAS CATERING & PIZZAs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også ANITAS CATERING & PIZZAs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om ANITAS CATERING & PIZZA i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på ANITAS CATERING & PIZZAs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även ANITAS CATERING & PIZZAs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.