Pronto Pizza Service i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Prost stables vei 6, Lillestrøm


Åpningstider idag: 11:00 - 23:00

RecensionerGeir
18/09/2022
Skuffende. Burgeren og burgerbrødet var ihjel-stekt.
Lene
19/07/2022
Elsker pizzaen her, og utolig hyggelig folk som jobber det. Topp service!
Simon
27/06/2022
burgeren var tør, agurken smakte rumpesaft, pommel fristen var bløt, myk og ekkel. rett og slett dårlig opplevelse

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Pronto Pizza Service i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Pronto Pizza Services meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Pronto Pizza Services åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Pronto Pizza Service i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Pronto Pizza Services meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Pronto Pizza Services åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Pronto Pizza Service i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Pronto Pizza Services meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Pronto Pizza Services öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.